Nyheter November

Våra julgranar till gårdarna anländer preliminärt den 23/11. Dom kommer att läggas på gräsmattan vid äppleträdet nära Prilyckegatan 317.

Information gällande fönsterprojektet kommer ut ihop med materialet för årsstämman. Det är viktigt att så många som möjligt är med och röstar vid stämman så att vi får ett rättvist resultat. Som vanligt vid en omröstning så är det 51% av rösterna eller mer som vinner och bestämmer hur vi skall gå vidare, vid ett ja så kommer projektet att påbörjas, vid ett nej så finns fortfarande projekteringen klar och vi tar en ny omröstning i framtiden. Fönsterprojektet är ett förslag från styrelsen efter att många har kommit med förfrågan till oss och är för att klargöra saken inte något som är klubbat att utföras, utan det skall som sagt röstas om saken.

Dela på:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *