Städdag 6e maj 10.00

Vårens städdag kommer ske Lördagen den 6e maj med start 10.00.

Vi har som vanligt beställt 2 containrar för blandavfall som kommer placeras vid tvättstugan och på gångbanan vid gästparkeringen. Här kan allt som inte är farligt avfall slängas, det är vi som förening som får betala avgifter för allt som kastas som inte skall vara i containern. (Spisar, kylskåp etc skall inte slängas här).

Vi har under våren haft ett antal gånger då vi fått plocka ut skräp ur soprummet som inte hör hemma där, porslin, koppar, muggar, elektronik, lampor etc. Det slängs även prylar innanför gallergrinden där vi har vår container för trädgårdsavfall. Vi får betala extra även för detta, det är ingenting som våra sophämtare gör, utan det är något vi ur styrelsen gör på vår fritid och sedan skriver upp som arbetade timmar. Kan vi inte en gång för alla börja hjälpas åt att sköta vår sopstation? Tagenetippen ligger 5 minuter bort, det är gratis för privatpersoner att slänga där, kan du inte åka själv, fråga närmsta granne, så skall vi nog kunna lösa det här.

Dela på:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *