Festen

Vi vill tacka för ett deltagande långt över det vi hade trott när vi började planera för festen. Enormt kul att se sån uppslutning och ett sånt glädjefyllt deltagande av alla. Vi kanske inte behöver vänta i 8 år innan nästa fest?

Jag har fått frågan av många om vart bakelser och köttet kom ifrån, så jag tänker att jag snällt ger våra leverantörer lite välförtjänt reklam här.

Köttet är köpt på Ale Kött & Chark, en charkbutik i Bohus centrum, https://www.facebook.com/groups/344161239404288. Allt kött är närproducerat och hängmörat, med smakgaranti i 14 dagar, är man inte nöjd så får man pengarna tillbaka. Om ni tycker om gott kött och är beredd att lägga det lilla extra för att stödja våra lokala bönder, så ta en tur till Ali. Finns även på instagram under alekottochchark

Bakelserna kom ifrån KonditorK, sök på KonditorK på instagram, eller, https://www.facebook.com/Konditork , hon är också noga med lokalt producerade produkter, mycket egenodlade frukter, bär och blommor till sina bakverk. Bröllop, kalas, lite gott till fredagsfikan? Hör av er till Karolina.

Hoppborgarna kom från Allhyr i Kungälv, https://allhyr.se eller allhyr1 på instagram, här finns allt för en rolig fest, kommer vi någonsin kunna ha fest igen utan åtminstone en hoppborg? Pernilla säger att vi inte kan det 😉

Pernilla lever på hoppet

Dela på:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *