Nyheter September 2022

Vi har en ny förvaltare i föreningen, Samuel Jeremejeff, han har arbetat för Riksbyggen i snart ett år och har tagit över efter Christian som tyvärr har bytt företag.

Valberedningen söker nya medlemmar till styrelsen. Dom tar tacksamt emot förslag på valberedningen@goteborgshus42.se

Från och med Fredag 23/9 och en vecka framåt kommer vi ha snickare som skall förbättra inne där vår container för trädgårdsavfall brukar stå, därför kommer containern nu att ställas ute på asfalten vid Taxiplats 2. Viktigt att vi inte börjar kasta skräp i den! Självklart är det ok att kasta ert trädgårdsavfall i den, men inget annat.

Någon/Några har tippat en massa ris och buskar i skogen mitt emot vårt återvinningshus. Vi har felanmält till Park & Natur så vi hoppas att dom skall komma och ta bort skräpet. Vi tror inte att det är någon av våra medlemmar som har slängt sina buskar där, men i vilket fall, fortsätt inte bygga på den högen, den skall bort.

Vår innebandy/basketplan är enbart till för innebandy, hockey, basket. Fotbollsspel är ej tillåtet på den planen då skott från fotbollar låter så att närliggande grannar störs av oljudet. Fotboll spelas på gräsplanen bredvid.

Nya basketkorgar är beställda och kommer inom ett par veckor.

Dela på:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *