Avbrottsinformation fjärrvärme

Vi behöver genomföra ett planerat avbrott på fjärrvärmenätet.

Under arbetet stänger vi av värme och varmvatten hos alla i BRF Göteborgshus 42, anl id 30007189.
Tid: måndag 22 maj 2023, kl 08.00-16.00

Kallvatten och elnät kan användas som vanligt.

Med vänlig hälsning
Göteborg Energi
Tel: 031-626262
goteborgenergi.se/avbrottsinfo

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Städdag 6e maj 10.00

Vårens städdag kommer ske Lördagen den 6e maj med start 10.00.

Vi har som vanligt beställt 2 containrar för blandavfall som kommer placeras vid tvättstugan och på gångbanan vid gästparkeringen. Här kan allt som inte är farligt avfall slängas, det är vi som förening som får betala avgifter för allt som kastas som inte skall vara i containern. (Spisar, kylskåp etc skall inte slängas här).

Vi har under våren haft ett antal gånger då vi fått plocka ut skräp ur soprummet som inte hör hemma där, porslin, koppar, muggar, elektronik, lampor etc. Det slängs även prylar innanför gallergrinden där vi har vår container för trädgårdsavfall. Vi får betala extra även för detta, det är ingenting som våra sophämtare gör, utan det är något vi ur styrelsen gör på vår fritid och sedan skriver upp som arbetade timmar. Kan vi inte en gång för alla börja hjälpas åt att sköta vår sopstation? Tagenetippen ligger 5 minuter bort, det är gratis för privatpersoner att slänga där, kan du inte åka själv, fråga närmsta granne, så skall vi nog kunna lösa det här.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Efterlyser gårdsombud

Decembergården och Januarigården söker nya gårdsombud. Kontakta oss i styrelsen om Du vill vara ditt gårds ombud.

Vi som har Radonmätning hos oss kommer få besök 5-6 februari och få dosorna hämtade. Om ni inte är hemma, lägg nyckeln i nyckelhållaren på insidan dörren.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Låset Tvättstugan

Angående låset till tvättstugan, det är dessvärre en mottagare/antenn inuti det elektroniska låset som har slutat fungera, det är en beställningsvara som förhoppningsvis inkommer och installeras senast på Fredag så det blir färdigt innan helgen. Vi kan tyvärr inte låta dörren vara olåst med risk för att vi skall få tvätt stulen eller tvättstugan vandaliserad. Därför kommer vi att behöva stänga för bokning tills låset är lagat. Vi beklagar verkligen dom problem som uppstår iomed att tvättstugan blir otillgänglig.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Problem med frusna vattenledningar i 4st 3rums lägenheter

Vi har problem med vattnet i 4st 3 rummare, där problemet verkar vara frusna vattenledningar. Riksbyggen är insatta i problemet och kommer att sätta ut värmefläktar som skall stå och värma uppe på vinden under helgen. Vid akut problem med vattenläcka, kontakta omedelbart Riksbyggen 0771 – 860 860 Öppet dygnet runt. Är det någon mer som har problem så kontakta Riksbyggen direkt, eller be oss i styrelsen om hjälp.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter