Efterlyser gårdsombud

Decembergården och Januarigården söker nya gårdsombud. Kontakta oss i styrelsen om Du vill vara ditt gårds ombud.

Vi som har Radonmätning hos oss kommer få besök 5-6 februari och få dosorna hämtade. Om ni inte är hemma, lägg nyckeln i nyckelhållaren på insidan dörren.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Låset Tvättstugan

Angående låset till tvättstugan, det är dessvärre en mottagare/antenn inuti det elektroniska låset som har slutat fungera, det är en beställningsvara som förhoppningsvis inkommer och installeras senast på Fredag så det blir färdigt innan helgen. Vi kan tyvärr inte låta dörren vara olåst med risk för att vi skall få tvätt stulen eller tvättstugan vandaliserad. Därför kommer vi att behöva stänga för bokning tills låset är lagat. Vi beklagar verkligen dom problem som uppstår iomed att tvättstugan blir otillgänglig.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Problem med frusna vattenledningar i 4st 3rums lägenheter

Vi har problem med vattnet i 4st 3 rummare, där problemet verkar vara frusna vattenledningar. Riksbyggen är insatta i problemet och kommer att sätta ut värmefläktar som skall stå och värma uppe på vinden under helgen. Vid akut problem med vattenläcka, kontakta omedelbart Riksbyggen 0771 – 860 860 Öppet dygnet runt. Är det någon mer som har problem så kontakta Riksbyggen direkt, eller be oss i styrelsen om hjälp.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Källardörren under tvättstugan.

Hej, Glöm inte att låsa efter Er när ni vart nere i Ert förråd i källaren under tvättstugan. Det har uppmärksammats ett flertal tillfällen på en kort tid där dörren står olåst.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Nyheter November

Våra julgranar till gårdarna anländer preliminärt den 23/11. Dom kommer att läggas på gräsmattan vid äppleträdet nära Prilyckegatan 317.

Information gällande fönsterprojektet kommer ut ihop med materialet för årsstämman. Det är viktigt att så många som möjligt är med och röstar vid stämman så att vi får ett rättvist resultat. Som vanligt vid en omröstning så är det 51% av rösterna eller mer som vinner och bestämmer hur vi skall gå vidare, vid ett ja så kommer projektet att påbörjas, vid ett nej så finns fortfarande projekteringen klar och vi tar en ny omröstning i framtiden. Fönsterprojektet är ett förslag från styrelsen efter att många har kommit med förfrågan till oss och är för att klargöra saken inte något som är klubbat att utföras, utan det skall som sagt röstas om saken.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Nyheter September 2022

Vi har en ny förvaltare i föreningen, Samuel Jeremejeff, han har arbetat för Riksbyggen i snart ett år och har tagit över efter Christian som tyvärr har bytt företag.

Valberedningen söker nya medlemmar till styrelsen. Dom tar tacksamt emot förslag på valberedningen@goteborgshus42.se

Från och med Fredag 23/9 och en vecka framåt kommer vi ha snickare som skall förbättra inne där vår container för trädgårdsavfall brukar stå, därför kommer containern nu att ställas ute på asfalten vid Taxiplats 2. Viktigt att vi inte börjar kasta skräp i den! Självklart är det ok att kasta ert trädgårdsavfall i den, men inget annat.

Någon/Några har tippat en massa ris och buskar i skogen mitt emot vårt återvinningshus. Vi har felanmält till Park & Natur så vi hoppas att dom skall komma och ta bort skräpet. Vi tror inte att det är någon av våra medlemmar som har slängt sina buskar där, men i vilket fall, fortsätt inte bygga på den högen, den skall bort.

Vår innebandy/basketplan är enbart till för innebandy, hockey, basket. Fotbollsspel är ej tillåtet på den planen då skott från fotbollar låter så att närliggande grannar störs av oljudet. Fotboll spelas på gräsplanen bredvid.

Nya basketkorgar är beställda och kommer inom ett par veckor.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter